5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Mitől lesz ünnepi egy karfiol krémleves? Dekoráld karfiolrózsákkal, és finom mogyoróolajjal elkevert karfiollevél pasztával. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű.
Megtisztítjuk a karfiolt, zöld leveleit ne dobjuk el.
Egy kis lábosban főzzük a leveleket puhára (annyi vízben, ami ellepi a karfiolt).
A megtisztított hagymát felkockázzuk, és a napraforgó olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított karfiol rózsákat. Átforgatjuk néhány percig a hagymán, sózzuk, borsózzuk, majd felöntjük az alaplével és puhára főzzük.
A megfőtt karfiolt kézi botmixerrel összeturmixoljuk.
A megfőtt leveleket is külön összeturmixoljuk, és 2 kanál földimogyoró-olajjal lágyítjuk. Kis gombócokat formázva levesbetétként használjuk.
Forrón tálaljuk! Minden tányér leves tetejét meglocsoljuk 1 teáskanál földimogyoró olajjal, és azonnal fogyasztjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.