Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az 1900-as évek elején a New York-i Waldorf-Astoria konyhájában készült először ez a télies jellegű saláta. A Waldorf saláta négy alkotóeleme a zeller, dió, az édes és savanyú alma, valamint a majonézmártás, amit mi most omega-3 majonézzel készítünk el.
A zöldségeket, gyümölcsöket megmossuk. A zellergumót meghámozzuk. A salátához válogassunk édes és savanykás almákat vegyesen.
A zellergumót és az almákat lereszeljük, az angolzellert apró kockára vágjuk, és egy keverőtálban egy kanál sárgabarack gyümölcsecettel összekeverjük, hogy ne barnuljanak be.
Elkészítjük az omega-3 lenmagolajos majonézt (egy adagot), amit a tejföllel kikeverünk. Ezt a mártást keverjük bele a zöldségekbe. 1-2 órát hűtőben pihentetjük, majd tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.