Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az 1900-as évek elején a New York-i Waldorf-Astoria konyhájában készült először ez a télies jellegű saláta. A Waldorf saláta négy alkotóeleme a zeller, dió, az édes és savanyú alma, valamint a majonézmártás, amit mi most omega-3 majonézzel készítünk el.
A zöldségeket, gyümölcsöket megmossuk. A zellergumót meghámozzuk. A salátához válogassunk édes és savanykás almákat vegyesen.
A zellergumót és az almákat lereszeljük, az angolzellert apró kockára vágjuk, és egy keverőtálban egy kanál sárgabarack gyümölcsecettel összekeverjük, hogy ne barnuljanak be.
Elkészítjük az omega-3 lenmagolajos majonézt (egy adagot), amit a tejföllel kikeverünk. Ezt a mártást keverjük bele a zöldségekbe. 1-2 órát hűtőben pihentetjük, majd tálaljuk.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.