Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az alma balzsamecetes, stájer tökmagolajos vinaigrettet egy kis kellemes aromájú, máriatövis olajjal kombinálva adjuk a párolt ceruzababhoz. A saláta tökéletes körete mindenféle sült és grillezett húsnak. Koktélparadicsommal keverve színesebb, még vitamindúsabb.
A zöldbabot megtisztítjuk, levágjuk mindkét végét és forrásban levő
sós-cukros vízben puhára főzzük.
Elkészítjük az öntetet: zárható üvegbe tesszük az alma balzsamecetet, a mézet és az alma balsamico mustárt.
Hozzáöntjük a bio máriatövis olajat és a stájer tökmagolajat.
Az üveget lezárjuk és az öntetet alaposan összerázzuk.
A megfőtt babhoz reszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsot őrlünk hozzá, majd belekeverjük a kockára vágott paradicsomokat, és meglocsoljuk az öntettel. A végén apróra vágott petrezselymet szórunk a tetejére.
Száraz serpenyőben pirított Pödör bio szezámmaggal gazdagíthatjuk a salátát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.