Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyári grill partik egyik gyakori zöldségkörete a görög saláta, amit receptünkben az üde és könnyed camelina olajjal készítünk el. Érdemes jól behűteni, hogy az ízek összeérjenek. A sajtot már csak tálaláskor adjuk hozzá.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, nedves magházát kiskanállal kivájjuk, majd a kemény húsát felkockázzuk.
A kaliforniai paprika magházát kivesszük, és szintén kockára vágjuk.
Egy közepes méretű lilahagymát finomra aprítunk. A koktélparadicsomot félbevágjuk.
A felvágott zöldségeket egy keverőtálba tesszük az olajbogyóval és a bazsalikommal együtt. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a camelinaolajat. Jól behűtjük.
Tálaláskor a fetasajtot felkockázzuk, és rászórjuk a salátára.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.