LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Ázsiai szezámos csirke recept

Az ázsiai ételekhez gyakran használnak olyan aromás olajat, mint a szezámolaj, aminek az ízét a pirított szezámmag még jobban kiemeli. Az ételhez kínált édesburgonyás köret krémesebb és finomabb lesz, ha hidegen sajtolt mogyoróolajjal pürésítjük.

Búzamentes
Tojásmentes
Kukoricamentes
60 Perc
36

Elkészítés

01

Egy keverőtálban összekeverjük a szójaszószt a szezámolajjal, a reszelt gyömbérrel, a lime reszelt héjával és a levével együtt. Ehhez az öntethez keverünk két evőkanál vizet.

02

A pácot ráöntjük a csirke alsó combokra (szárny is lehet), összekeverjük, majd egy nejlon zacskóba tesszük. Minimum 8, de inkább 12 órára hűtőbe helyezzük a pácolt húst.

03

A fogyasztás előtt a sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy tepsit repceolajjal kikenünk, majd a zacskó tartalmát beleöntjük. Úgy helyezzük a húsokat a sütőlapra, hogy ne feddjék egymást. 30-35 percig sütjük, félidőnél pedig átforgatjuk őket. Akkor kész, ha szép arany barnára sült minden comb.

04

A meghámozott és kockára vágott édesburgonyát forró, lobogó vízben puhára főzzük. Miután megpuhult, nagyjából 15 perc, leszűrjük róla a vizet.

05

Az édesburgonyát a mogyoróolajjal, a tejjel, kevés sóval és borssal botmixerrel pürésítjük.

Tipp:

Díszítésnek friss koriandert és pirított szezámmagot használunk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1
Szezámmag - natúr
450 g
csirkecomb
75 ml
szójaszósz
3 ek
gyömbér reszelve
1/2 db
lime
1 ek
koriander levél
2 db
édes burgonya
100 ml
tej
mokkáskanál
1 csipetnyi

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.