Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a komplett étel munkába vihető. Mivel az öntet az üveg alján van, nem áztatja el a zöldségeket. Ha megéhezünk, elég összerázni a tartalmát, és már fogyaszthatjuk is.
Az üvegtésztát bő, forró vízben 10 percet áztatjuk, majd leszűrjük.
Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és egy kanál sütő repceolajon megpirítjuk.
A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk.
Egy zárható üvegbe tesszük a szójaszószt, a feketeribizli gyümölcsecetet, a szezámolajt, a finomra reszelt fokhagymát és gyömbért, valamint a chilit is. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.
Egy befőttes üveg aljára öntjük a dresszinget. Erre tesszük a beáztatott üvegtésztát. Majd jön a csirke, a póréhagyma, a sárgarépa, és legvégül a spenótlevelek is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.