Keresés

Ázsiai tésztasaláta feketeribizli gyümölcsecettel üvegben

Ez a komplett étel munkába vihető. Mivel az öntet az üveg alján van, nem áztatja el a zöldségeket. Ha megéhezünk, elég összerázni a tartalmát, és már fogyaszthatjuk is.

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
20 Perc
37

Elkészítés

01

Az üvegtésztát bő, forró vízben 10 percet áztatjuk, majd leszűrjük.

02

Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és egy kanál sütő repceolajon megpirítjuk.

03

A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk.

04

Egy zárható üvegbe tesszük a szójaszószt, a feketeribizli gyümölcsecetet, a szezámolajt, a finomra reszelt fokhagymát és gyömbért, valamint a chilit is. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.

05

Egy befőttes üveg aljára öntjük a dresszinget. Erre tesszük a beáztatott üvegtésztát. Majd jön a csirke, a póréhagyma, a sárgarépa, és legvégül a spenótlevelek is.

10 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
50 g
üvegtészta
1 maroknyi
spenót
130 g
csirkemell filé
60 g
sárgarépa
2 szál
póréhagyma
1 gerezd
fokhagyma
kevés
chili paprika
kevés
gyömbér
2 ek
szójaszósz

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Kukoricamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0