2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyárvégi sütemények sztárjai a barackos sütemények. A barackos muffint feldobhatjuk egy kis édeskés földimandula liszttel, és a végén hidegen sajtolt sárgabarackmag olajjal. A végeredmény egy ízekben gazdag, egészséges sütemény lesz.
Az egész tojásokat habosra verjük a cukorral. Lehetőleg porított cukrot használjunk.
A barakkokat megmossuk, 200 grammot leturmixolunk, a maradékot félretesszük a dekorációhoz.
A barackpürét kikeverjük a sütő repceolajjal, a sárgabarack gyümölcsecettel, majd beledolgozzuk a cukros tojásba.
A lisztet összekeverjük a földimandula liszttel, a sóval, a vanília őrleménnyel, és a szódabikarbónával.
A lisztes keveréket összekeverjük a folyadékkal, majd kapszlival bélelt muffin formába egyenlő részben elosszuk a tésztát. Tetejükre 1-2 szelet barackot nyomunk.
170 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük a muffinokat. Ha kihűltek, mindegyikre rálocsoluk egy kiskanál sárgabarackmag olajt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.