Keresés

Sárgabarackos muffin földimandula liszttel recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 g
liszt
1 csipetnyi
2 db
tojás
350 g
sárgabarack
1 mokkáskanál
szódabikarbóna
1 mokkáskanál
bourbon vanília őrlemény
45
45
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A nyárvégi sütemények sztárjai a barackos sütemények. A barackos muffint feldobhatjuk egy kis édeskés földimandula liszttel, és a végén hidegen sajtolt sárgabarackmag olajjal. A végeredmény egy ízekben gazdag, egészséges sütemény lesz.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0