Keresés

Bundás alma recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 db
alma
115 g
liszt
1 db
egész tojás
1 csipetnyi
1 csipetnyi
őrölt fahéj
150 ml
tej
1 csipetnyi
szódabikarbóna
30 g
porcukor
30
30
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

Az alma és az amerikai palacsinta tészta párosításából pompás desszert készíthető szinte pillanatok alatt. Még finomabbá és különlegesebbé tehető ez a finomság, ha alma balsamico cremaval locsoljuk meg fogyasztás előtt.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0