5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus hétvégi csirke-burgonyapüré párost könnyedén feldobhatjuk pár izgalmas, és színes hozzávalóval. A chili mustáros csirkemell brokkolis, tökmagolajos burgonyapürével egy ilyen fogás, amit szinte gyerekjáték elkészíteni.
A csirkemellet tisztítsuk meg, majd a vastagabbik szélétől kezdve vágjuk be úgy, hogy ha kihajtjuk egy szív alakot kapjunk.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, kenjük át minden oldalukat a chili mustárral, majd a sütő repceolajon süssük ki őket.
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kisebb darabokra, sózzuk meg és bő vízben főzzük puhára. Ha készen van, gőzölögtessük ki, majd törjük át.
Közben a brokkolit rózsáira szedjük és forró vízben 5-6 percig blansírozzuk, majd szűrjük le.
Végül a tört burgonyát keverjük habosra a tejszínnel, és a tökmagolajjal, majd forgassuk bele lazán a megpárolt brokkoli rózsákat is.
Frissen fogyasszuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.