5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Amikor még nincsenek friss, szezonális gyümölcsök, de valami üde, gyümölcsös desszertre vágyunk, akkor tökéletes választás ez a pohárkrém. A citromhabot sárgabarackmag olajos, mentás aszalt barackkal tehetjük izgalmasabbá.
A zselatint beáztatjuk a vízbe, majd takarékon felolvasztjuk, figyelve, hogy véletlenül se forrjon.
A citromok héját lereszeljük, levüket kifacsarjuk és a porított eritrittel együtt belekeverjük a krémsajtba.
A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.
A krémsajtos masszából 1-2 evőkanálnyit elkeverünk az olvasztott zselatinba, majd ezt visszakeverjük a maradék krémsajtba.
Legvégül óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot is. A krémet poharakba mérjük, lefedjük, és 12 órára a hűtőbe tesszük.
Az aszalt barackot apró darabokra vágjuk, a mentát finomra aprítjuk, és az egészet összekeverjük a barackmag olajjal. A gyümölcsöt a kihűlt, dermedt habra kanalazzuk, így tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.