2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Amikor még nincsenek friss, szezonális gyümölcsök, de valami üde, gyümölcsös desszertre vágyunk, akkor tökéletes választás ez a pohárkrém. A citromhabot sárgabarackmag olajos, mentás aszalt barackkal tehetjük izgalmasabbá.
A zselatint beáztatjuk a vízbe, majd takarékon felolvasztjuk, figyelve, hogy véletlenül se forrjon.
A citromok héját lereszeljük, levüket kifacsarjuk és a porított eritrittel együtt belekeverjük a krémsajtba.
A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.
A krémsajtos masszából 1-2 evőkanálnyit elkeverünk az olvasztott zselatinba, majd ezt visszakeverjük a maradék krémsajtba.
Legvégül óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot is. A krémet poharakba mérjük, lefedjük, és 12 órára a hűtőbe tesszük.
Az aszalt barackot apró darabokra vágjuk, a mentát finomra aprítjuk, és az egészet összekeverjük a barackmag olajjal. A gyümölcsöt a kihűlt, dermedt habra kanalazzuk, így tálaljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.