Keresés

Citromhab aszalt barackkal recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
3 db
tojásfehérje
300 g
krémsajt
75 g
eritrit
3 db
citrom
1 csipetnyi
3 lap
zselatin
7 levél
menta
7 db
aszalt sárgabarack
3 ek
víz
15
15
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Amikor még nincsenek friss, szezonális gyümölcsök, de valami üde, gyümölcsös desszertre vágyunk, akkor tökéletes választás ez a pohárkrém. A citromhabot sárgabarackmag olajos, mentás aszalt barackkal tehetjük izgalmasabbá.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0