Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha érik a cseresznye, dobjunk össze belőle egy szuper pohárkrémet. Keksszel, mákolajjal kombináld. Ez a desszert garantáltan nagy sikert fog aratni a családban, vagy a vendégeid körében.
Egy tálba öntsük a tejszínhabot és a joghurtot.
Adjuk hozzá az 1 evőkanál feketeribizli balsamicot.
Öntsünk hozzá az 1 evőkanál mákolajat és az 1 evőkanál porcukrot.
Alaposan keverjük el egy villával a masszát.
Öntsünk 2 evőkanál cukrot egy serpenyőbe, majd nagy lángon kezdjük el karamellizálni.
Adjuk hozzá a magozott cseresznyét, az 1 evőkanál feketeribizli balsamicot és kevés ideig karamellizáljuk, majd vegyük le a sütőről. Cseresznye helyett használhatunk meggyet vagy egyéb gyümölcsöt!
Egy kisebb pohárba helyezzünk 1 evőkanállal az összekevert tejszínhabos masszánkból.
Törjünk hozzá egy csokidarabos kekszet.
Adjunk hozzá 1 evőkanállal a karamellizált cseresznyéből.
Újra adjunk hozzá 1 evőkanál tejszínhabot, majd szórjunk a tetejére a kekszből és a cseresznyét helyezzük el rajta rétegesen. Ezt a sorrendet ismételjük egészen addig, amíg a pohár meg nem telik. Fogyaszthatjuk közvetlenül az elkészítés után, de hűtőben is tárolhatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.