5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy olyan egyszerű köretet is, mint az almaszósz, különlegessé tehetünk, sárgabarackmag olaj, és sárgabarack gyümölcsecet párosításával.
A burgonyákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, 1 csipet borssal, 2 csipet sóval, és 2 kanál sütőrepce olajjal átdörzsöljük. Sütőpapírral bélelt tepsiben aranybarnára sütjük.
Az almát meghámozzuk, felkockázzuk, majd 50 ml vízben, alacsony hőfokon, lefedve puhára pároljuk.
Ha elkészült, az almát 50-60 fokra hűtjük, majd leturmixoljuk a keményítővel, a mézzel, a sárgabarack gyümölcsecettel, és a sárgabarackmag olajjal együtt.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben 2 kanál sütő repce olajat felhevítünk, beledobunk 4-5 szál friss kakukkfüvet, majd megsütjük benne a csirkemell filéket.
Amíg a burgonya sül, elkészíthetjük az almapürét és a csirkemellet is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.