Keresés

Cukkini spagetti, sültparadicsom-szósszal recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
500 g
cukkini
70 g
vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
300 g
paradicsom
kevés
gyömbér
1 csipetnyi
1 csipetnyi
kakukkfű
30
30
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Mindennapi étkezéseink során érdemes időnként olyan ételeket is fogyasztanunk, amik kevesebb szénhidrátot és kalóriát tartalmaznak. Ez a nyers cukkini spagetti, sültparadicsom-szósszal egy kiváló alternatíva lehet az egészséges hétköznapokban.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0