Keresés

Cukormentes diókrém recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 g
Dióbél
100 g
magozott datolya
7 ek
szójatej
10
10
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Ha a hétköznapokon ránk tör az édesség utáni vágy, válasszunk olyan desszerteket, amik cukormentesek, és akár friss gyümölcsökkel együtt is fogyaszthatók. A hidegen sajtolt dióolajjal, és datolyával készülő diókrém remekül passzol az almához, de kalácsra vagy süteményre is kenhető.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0