5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron nincs tökéletesebb desszert egy parfénál. Az alapkrémet egyszerűen csak ízesítsd fahéjjal, mákolajjal, és máris készen van a különleges jeges édesség. Friss gyümölccsel, alma balzsamecet krémmel tálaljuk.
A tejszínt felverjük, és a hűtőbe tesszük.
Egy fazékban vizet forralunk. Ezután ráhelyezünk a fazékra egy fém edényt. Beletesszük a tojás sárgát, a cukrot és a tejet.
Gőz felett kézi habverővel 2-3 perc alatt habosra verjük. Levesszük a tűzről, beletesszük a 3 evőkanál alma balsamico cremát, a 7 evőkanál mákolajat és az 1 teáskanál őrölt fahéjat, majd kézi habverővel óvatosan felhabosítjuk. Hűtőbe rakjuk és hagyjuk kihűlni. Mélyhűtőbe téve gyorsabban kihűl (kb. 10 perc).
A hűtőből kivesszük a felvert tejszínt és a kézi habverővel ezt is a masszához keverjük.
Végül a kész masszát formákba öntjük (pl. őzgerinc, fagyistál, fagylalt készítő forma), majd mélyhűtőbe tesszük. Minimum 3 óráig hűtjük és csak utána tálaljuk.
Ha a formát Pödör mákolajjal bekenjük, akkor a parfét hűtés után könnyebben ki tudjuk venni.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.