LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Fahéjas, mákolajos parfé recept

Nyáron nincs tökéletesebb desszert egy parfénál. Az alapkrémet egyszerűen csak ízesítsd fahéjjal, mákolajjal, és máris készen van a különleges jeges édesség. Friss gyümölccsel, alma balzsamecet krémmel tálaljuk.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
30 Perc
52

Elkészítés

01

A tejszínt felverjük, és a hűtőbe tesszük.

02

Egy fazékban vizet forralunk. Ezután ráhelyezünk a fazékra egy fém edényt. Beletesszük a tojás sárgát, a cukrot és a tejet.

03

Gőz felett kézi habverővel 2-3 perc alatt habosra verjük. Levesszük a tűzről, beletesszük a 3 evőkanál alma balsamico cremát, a 7 evőkanál mákolajat és az 1 teáskanál őrölt fahéjat, majd kézi habverővel óvatosan felhabosítjuk. Hűtőbe rakjuk és hagyjuk kihűlni. Mélyhűtőbe téve gyorsabban kihűl (kb. 10 perc).

04

A hűtőből kivesszük a felvert tejszínt és a kézi habverővel ezt is a masszához keverjük.

05

Végül a kész masszát formákba öntjük (pl. őzgerinc, fagyistál, fagylalt készítő forma), majd mélyhűtőbe tesszük. Minimum 3 óráig hűtjük és csak utána tálaljuk.

Tipp:

Ha a formát Pödör mákolajjal bekenjük, akkor a parfét hűtés után könnyebben ki tudjuk venni.

5 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
8 ek
Mákolaj -10% vagy
Bio mákolaj -10% vagy
200 ml
habtejszín
2 db
tojás sárgája
40 g
porcukor
6 ek
tej
(3,5 %-os)

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Szójamentes Kukoricamentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.