5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha gluténmentes diétát folytatsz, próbáld ki ezt a darált mákos, földimandula lisztes piskótát! A kihűlt tésztát vágd ketté, töltsd meg finom lekvárral, és már készen is van a sütemény.
Előmelegítjük a sütőt 160 oC fokra. A tojás sárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük.
Adjuk hozzá a mákolajat.
A darált mákot, a földi mandula lisztet, a sütőport és a fahéjat egy tálban összekeverjük.
A kikevert tojássárgákhoz adjuk.
Ezután a tojás fehérjét kemény habbá verjük.
Óvatosan (ezt már kézzel) a masszába forgatjuk.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
A tészta masszát a tepsibe öntjük, és kb. 20-25 percig sütjük.
A tésztát kiborítjuk, a sütőpapírt óvatosan lehúzzuk róla.
Óvatosan félbevágjuk a tésztát.
Az alsó részét megkenjük lekvárral, majd ráhelyezzük a tészta másik felét.
Helyezzük rá a tetejét, és ízlés szerint porcukrozhatjuk.
Ezt a süteményt a glutén- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.