LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Gluténmentes palacsinta recept

Ha gluténmentes diétán vagy, vagy csak egészségesebben szeretnéd kedvenc palacsintádat enni, próbáld ki ezt a palacsinta receptet! A tésztája rizsliszttel készül, és földimogyoró olajjal tesszük még finomabbá.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
20 Perc
44

Elkészítés

01

A földi mandula lisztet, a rizslisztet, a tojást, a barna cukrot, a tejet, egy csipetnyi sót és egy evőkanál földimogyoró olajat egy magasfalú edénybe öntünk.

02

A hozzávalókat csomómentesre turmixoljuk össze, és pihentetjük 15 percig.

03

Egy serpenyőbe öntsünk egy teáskanál földimogyoró olajat, és hevítsük fel. A meleg serpenyőbe öntsünk egy palacsintára való tésztát. Ha a tészta kezd megszilárdulni, akkor fordítsuk meg, és addig süssük tovább, amíg mind a két oldala szép arany barna nem lesz. (Minden db sütésénél 1 tk földimogyoró olajat hevítsünk a serpenyőben.)

04

Egy másik serpenyőben a mézet karamellizáljuk. Akkor jó, ha habzik és enyhén barnás színű lesz. A legkisebb fokozaton, lassan, folyamatos keveréssel készítsük.

05

A szilvát megmossuk, és negyedbe vágjuk. Hozzáadjuk a 2 evőkanál meggy balzsamecetet, az apróra vágott (lehet kocka vagy vékony csík is) gyömbérrel a forró karamellben 2-3 percig összeforgatjuk.

06

Végül a palacsinta tészta közepébe töltjük, és feltekerjük, vagy háromszögbe hajtogatjuk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 db
tojás
125 ml
tej
40 g
gyömbér
800 g
szilva
4 ek
méz
30 g
rizsliszt

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Szójamentes Kukoricamentes
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.