5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha gluténmentes diétán vagy, vagy csak egészségesebben szeretnéd kedvenc palacsintádat enni, próbáld ki ezt a palacsinta receptet! A tésztája rizsliszttel készül, és földimogyoró olajjal tesszük még finomabbá.
A földi mandula lisztet, a rizslisztet, a tojást, a barna cukrot, a tejet, egy csipetnyi sót és egy evőkanál földimogyoró olajat egy magasfalú edénybe öntünk.
A hozzávalókat csomómentesre turmixoljuk össze, és pihentetjük 15 percig.
Egy serpenyőbe öntsünk egy teáskanál földimogyoró olajat, és hevítsük fel. A meleg serpenyőbe öntsünk egy palacsintára való tésztát. Ha a tészta kezd megszilárdulni, akkor fordítsuk meg, és addig süssük tovább, amíg mind a két oldala szép arany barna nem lesz. (Minden db sütésénél 1 tk földimogyoró olajat hevítsünk a serpenyőben.)
Egy másik serpenyőben a mézet karamellizáljuk. Akkor jó, ha habzik és enyhén barnás színű lesz. A legkisebb fokozaton, lassan, folyamatos keveréssel készítsük.
A szilvát megmossuk, és negyedbe vágjuk. Hozzáadjuk a 2 evőkanál meggy balzsamecetet, az apróra vágott (lehet kocka vagy vékony csík is) gyömbérrel a forró karamellben 2-3 percig összeforgatjuk.
Végül a palacsinta tészta közepébe töltjük, és feltekerjük, vagy háromszögbe hajtogatjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.