LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Gluténmentes répatorta recept földimandula liszttel

A földimandula liszt egy finom, gluténmentes magőrlemény, ami csodásan felhasználható sütemények készítéséhez. Répatortába keverve enyhén diós, mandulás állagú lesz, tésztája szaftos, ízes. A sárgabarackmag olaj, mint zsiradék, és mint fűszer jelenik meg ebben a süteményben.

Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
60 Perc
69

Elkészítés

01

A földimandula lisztet összekeverjük a fűszerekkel, a szódabikarbónával. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgarépát nagyon finomra reszeljük. A tojássárgát habosra keverjük a cukorral, és a bio sárgabarackmag olajjal. A tojáskrémbe keverjük a reszelt répát.

02

A masszába keverjük a fűszeres lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot. A tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, oldalát kivajazzuk, és földimandula liszttel megszórjuk.

03

A masszát a kilisztezett formába öntjük. A tortát 180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőbe tesszük, és 15 percig így sütjük. Majd visszavesszük a hőfokot 150 fokra, és további 25 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni. Végül mézzel kikevert krémes ricottával kenjük át a tetejét, és megszórjuk liofilizált áfonyával.

5 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 csipetnyi
1/2 tk
bourbon vanília őrlemény
1 tk
őrölt fahéj
3 közepes
tojás
150 g
sárgarépa
1 db
citrom reszelt héja
100 g
ricotta túró
1 ek
ek
liofilizált áfonya
1 tk
szódabikarbóna

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Szójamentes Kukoricamentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.