5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A karfiol pizza a megtestesült bűnözés mentes finomság. Receptünkben most egy aszalt paradicsomos, pestos szószt készítünk hozzá feltétként, amitől még izgalmasabb, ízesebb lesz az olasz konyha egyik legnagyobb klasszikusának a diétás változata.
A szárított, aszalt paradicsomokat feldaraboljuk, egy kisebb üvegbe tesszük, és felöntjük az olajakkal. 2-3 órán át áztatjuk, hogy a paradicsom megszívja magát az olajjal.
A szezámmagot egy serpenyőbe megpirítjuk.
Majd az aszat paradicsomot, az olajjal, szezámmaggal, 1 gerezd fokhagymával, a paradicsomecettel, 30 g reszelt parmezánnal, ½ mokkáskanál sóval együtt egy késes aprítóban krémesre turmixoljuk.
A karfiol rózsáit megmossuk, felitatjuk róluk a felesleges nedvességet. Majd egy késes aprítóban leturmixoljuk úgy, hogy olyan legyen az állaga, mintha rizs lenne. Levét kinyomkodjuk.
A maradék sóval, borssal, oregánóval, egy egész tojással, és a lereszelt pizza mozzarellával összekeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsi közepét olívaolajjal átkenünk, erre halmozzuk a karfiolos masszát, és kör alakúra formázzuk.
200 fokos előmelegített sütőben addig sütjük, amíg elkezd aranybarnába fordulni a színe (15-20 perc kb.).
Ekkor vegyük ki, kenjük át az aszalt paradicsomos szósszal. Tetszés szerint rukkolával tálalhatjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.