5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sokan küzdenek laktózérzékenységgel, számukra ajándék lehet ez a tökmagolajos kuglóf recept. Vaj helyett a tökmagolajat használjuk, ami pompás ízt és karakteres színt is ad a süteménynek. Ünnepekre, vagy egy nyugodt vasárnapra kitűnő sütemény ötlet.
A kuglóf formát vajazzuk ki.
Szórjuk bele a „durvára” aprított tökmagot, majd lisztezzük ki.
A tojás sárgát, a vizet, a porcukrot és a vaníliáscukrot mixerrel habosra keverjük.
Szép lassan, folyamatos keverés közben, hozzáöntjük a tökmagolajat.
A tojásfehérjéket egy másik tálba a kristálycukorral kemény habbá verjük.
A masszához először a fehérjehab 1/3 –át adjuk hozzá, majd lassan hozzákeverjük a lisztet.
Adjuk hozzá a sütőport és végül a 2/3 tojás fehérjét, ezt már csak egy finom mozdulattal (kézzel) hozzáforgatjuk.
Öntsük a kész tésztát az előkészített kuglóf formába, majd 160 °C -on kb. 1 óráig sütjük (hústűvel ellenőrízzük a tészta állagát).
A forró kuglófot tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
Tálaljuk a kész kuglófot. További ötlet: Nagyon finom vanília sodóval vagy vanília fagyival tálalva, amit néhány csepp tökmagolajjal díszítünk. A kuglóf tésztáját gazdagíthatjuk mazsolával, dióval, tökmaggal stb.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.