2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A carbonara szószos tészta ünnepivé tehető, ha grillezett lazaccal együtt tálaljuk. A mártásba csempészett luxus továbbá a fenyőmagolaj, ami még jobban kiemeli a pirított fenyőmag intenzitását.
A tojást és a tejszínt beletesszük egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és ráreszeljük a fokhagymát.
Ezután ráreszelünk 50 g parmezánt (vagy grana padanot).
Hozzáadjuk a 4 ek fenyőmagolajat, és összekeverjük, majd félretesszük.
Egy edényben vizet forralunk, ha felforrt, beletesszük a sót, majd a tagliatellét. Al dente-re főzzük.
A lazacfilét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az 1 evőkanál repceolajat, és alacsony hőmérsékleten mindkét oldalán rövid ideig kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk.
Közben a fenyőmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
A kifőtt tésztához adjuk a spenót leveleket, összekeverjük, majd ráöntjük a korábban elkészített szószt, és összeforgatjuk.
Tálaláskor rátesszük a lazacot és a maradék parmezánt, majd a tetejét megszórjuk a pirított fenyőmaggal.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.