5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Kóstolja meg a nyár ízeit ezzel a friss lecsóval, amely tökéletesen ötvözi a paprika, paradicsom, chili olaj és hagyma harmóniáját!
Pirítsuk le a tokaszalonnát egy lábasban. A ropogós szalonnát tegyük félre és a lábasban maradt zsírban aranybarnára pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát. Forgassuk át, majd fedjük le és hagyjuk pár percig, hogy párolódjon.
Adjunk hozzá egy kis sót, majd egy evőkanál Pödör chili olajat. Adjuk hozzá a paradicsompürét és a meghámozott paradicsomot.
Tegyünk a serpenyőnkbe egy kiskanál Pödör bio füstölt paprikát, keverjük el és kb. negyed órára van szüksége, hogy megmutassa a legszebb arcát.
A végén adjuk hozzá a titkos összetevőt, az egy evőkanál Pödör málna gyümölcsecetet és szórjuk rá a ropogós tokaszalonnát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.