5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A legjobb dolog, ami a hagymával történhet, ha jól lepirítjuk, és egy mennyei lekvárt készítünk belőle. Lilahagymalekvár receptünkben most a különleges ízeket és aromákat az argán olajjal, és a körte balzsamecettel tökéletesítettük.
A lilahagymákat vékony szeletekre vágjuk. Másfél evőkanál repceolajon, valamint 50 ml vízen addig fonnyasszuk, amíg a víz elpárolog róla.
Majd hozzáadjuk a sót, borsot, a kakukkfüvet szárastól, a mézet, és az 1 evőkanál körte balzsamecetet. Pár percig együtt pároljuk. Akkor jó, ha a lekvár állaga szirupos.
Ha elkészült, kivesszük belőle a kakukkfű ágakat, végül belekeverjük az argánolajt, de ekkor már ne főzzük tovább.
A szűzpecsenyét vágjuk 2 cm vastag szeletekre. Sózzuk, borsozzuk.
A megmaradt másfél evőkanál repceolajon mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Azonnal tálaljuk.
A hagymalekvár állaga nem hasonlít a klasszikus lekvárokéhoz. Darabos, lágy, szirupos réteg vonja körbe a hagymákat. A méztől lesz édes, lekvárszerű, a gyümölcsecet pedig savanykássá teszi. Bár lekvárnak nevezik, ízre, állagra leginkább az indiai chutney-hoz hasonlít. Húsok mellé amolyan mártásként használjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.