Keresés

Lúdláb pohárkrém recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
180 g
mascarpone
60 g
étcsokoládé
85 g
keksz csokoládé darabokkal
2 ek
méz
50 g
meggy
20
20
Vegetáriánus

Amikor rád tör az édesség utáni vágy, de csak kevés időd van valami igazán finomat összedobni, készíts egy pohárkrémet. Meggymagolajos lúdláb pohárkrém desszertünk könnyen elkészíthető, emellett ízekben verhetetlenül finom.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0