Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ezt a majonézes csirkés tésztasalátát fogyaszthatjuk langyosan, vagy hidegen is. Gyorsan elkészíthető, tartalmas, ízletes tésztaétel, amit akár magunkkal is vihetünk munkába ebédre.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a főtt tojássárgát, a sót, borsot, mustárt, tejet, az alma balsamico ecetet, végül a dió-, és lenmagolajat. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos - lehetőleg hűtött - hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
A csirkemellet felkockázzuk, és sütő repceolajon megpirítjuk. Enyhén sózzuk.
Egy fazékban 2 liter vizet forralunk, egy csipet sóval megszórjuk, majd roppanósra főzzük benne a masni tésztát.
A tésztát leszűrjük, langyosra hűtjük, majd belekeverjük a spenótot. Akkor jó, ha a tészta még langyos és a spenót kissé összeesik benne. Belekeverjük a sült csirkemellet, és a kész majonézt is.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.