Keresés

Majonézes, csirkés tésztasaláta recept chia olajjal

Ezt a majonézes csirkés tésztasalátát fogyaszthatjuk langyosan, vagy hidegen is. Gyorsan elkészíthető, tartalmas, ízletes tésztaétel, amit akár magunkkal is vihetünk munkába ebédre.

Szójamentes
Cukormentes
25 Perc
31

Elkészítés

01

A majonézhez aprítógépbe tesszük a főtt tojássárgát, a sót, borsot, mustárt, tejet, az alma balsamico velvet ecetet, végül a dió-, és chiamagolajat. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos - lehetőleg hűtött - hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.

02

10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.

03

A csirkemellet felkockázzuk, és sütő repceolajon megpirítjuk. Enyhén sózzuk.

04

Egy fazékban 2 liter vizet forralunk, egy csipet sóval megszórjuk, majd roppanósra főzzük benne a masni tésztát.

05

A tésztát leszűrjük, langyosra hűtjük, majd belekeverjük a spenótot. Akkor jó, ha a tészta még langyos és a spenót kissé összeesik benne. Belekeverjük a sült csirkemellet, és a kész majonézt is.

14 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
160 g
csirkemell filé
1 db
főtt tojás sárgája
3 ek
tej
2 csipetnyi
1 csipetnyi
1 maroknyi
spenót

Étrendek

Szójamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0