Keresés

Mákolajos pudingos kosárkák recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
180 g
fehér tönköly liszt
30 g
kókuszreszelék
15 g
karob por
115 g
porcukor
1 csipetnyi
140 g
vaj
1 db
narancs
3 db
tojás sárgája
1 db
vaníliás pudingpor
400 ml
tej
90
90
Vegetáriánus
Szójamentes

Az ünnepek közeledtével előkerülnek az aprósüteményes receptek is a fiókból, amelyekből nem hiányozhatnak a klasszikus hozzávalók, mint a dió, a mák, a kókusz, a linzer sem. A mákolajos pudingos kosárkák receptben egy karobos linzer kosárkát töltünk meg mákolajos pudinggal, ami a szokványostól bár eltér, de hozza a karácsonyi mákos sütemény ízvilágot.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0