Keresés

Mákos guba felfújt, mákolajos áfonyaszósszal recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
4 db
kifli
450 ml
tej
2 db
egész tojás
1 csipetnyi
0.5 db
vaníliarúd
1 db
narancs
1 db
citrom
4 ek
méz
200 g
áfonya
35
35
Vegetáriánus
Tojásmentes
Szójamentes

Az ünnepek elmaradhatatlan süteményei közé tartoznak a mákos desszertek. Ezt a mákos guba felfújtat mákolajos áfonyaszósszal ajánljuk, aminek az elkészítése gyerekjáték, íze pedig különlegesen finom.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0