5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ünnepek elmaradhatatlan süteményei közé tartoznak a mákos desszertek. Ezt a mákos guba felfújtat mákolajos áfonyaszósszal ajánljuk, aminek az elkészítése gyerekjáték, íze pedig különlegesen finom.
A tejet felforraljuk 2-3 evőkanál mézzel, a vanília rúd kikapart belsejével, és a héjával. Majd hűtsük langyosra, és beleeszeljük a citrom és a narancs héját.
A tojásokat kettéválasszuk. A tojássárgákat belekeverjük a langyosra hűlt vaníliás tejbe.
A szikkadt kifliket karikázzuk fel, öntsük le a tejjel, és hagyjuk, hogy a kifli karikák felszívják a nedvességet. Majd szórjuk rá a máklisztet is, és keverjük össze.
A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és végül forgassuk bele óvatosan a mákos kiflibe.
A felfújt formákat a sütő repceolajjal kenjük ki, és töltsük meg a mákos-habos kiflivel. 180 fokos, előmelegített sütőben süssük 15 percig. Akkor jó, ha a teteje halványan megpirul, és felemelkedik.
Közben tegyünk 150 g mirelit áfonyát egy gyorsforralóba 1-2 kanál mézzel együtt, és lassú tűzön forraljuk szószos állagúra. Ha elkészült hűtsük le, és adjuk hozzá a mákolajat, az áfonyaecetet, és a maradék szemes áfonyát. Ezzel tálaljuk a felfújtat.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.