LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Mákos guba felfújt, mákolajos áfonyaszósszal recept

Az ünnepek elmaradhatatlan süteményei közé tartoznak a mákos desszertek. Ezt a mákos guba felfújtat mákolajos áfonyaszósszal ajánljuk, aminek az elkészítése gyerekjáték, íze pedig különlegesen finom.

Vegetáriánus
Tojásmentes
Szójamentes
35 Perc
55

Elkészítés

01

A tejet felforraljuk 2-3 evőkanál mézzel, a vanília rúd kikapart belsejével, és a héjával. Majd hűtsük langyosra, és beleeszeljük a citrom és a narancs héját.

02

A tojásokat kettéválasszuk. A tojássárgákat belekeverjük a langyosra hűlt vaníliás tejbe.

03

A szikkadt kifliket karikázzuk fel, öntsük le a tejjel, és hagyjuk, hogy a kifli karikák felszívják a nedvességet. Majd szórjuk rá a máklisztet is, és keverjük össze.

04

A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és végül forgassuk bele óvatosan a mákos kiflibe.

05

A felfújt formákat a sütő repceolajjal kenjük ki, és töltsük meg a mákos-habos kiflivel. 180 fokos, előmelegített sütőben süssük 15 percig. Akkor jó, ha a teteje halványan megpirul, és felemelkedik.

06

Közben tegyünk 150 g mirelit áfonyát egy gyorsforralóba 1-2 kanál mézzel együtt, és lassú tűzön forraljuk szószos állagúra. Ha elkészült hűtsük le, és adjuk hozzá a mákolajat, az áfonyaecetet, és a maradék szemes áfonyát. Ezzel tálaljuk a felfújtat.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 ek
Mákolaj -10% vagy
Bio mákolaj -10% vagy
4 db
kifli
450 ml
tej
2 db
egész tojás
1 csipetnyi
0.5 db
vaníliarúd
1 db
narancs
1 db
citrom
4 ek
méz
200 g
áfonya

Étrendek

Vegetáriánus Tojásmentes Szójamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.