Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron, a nagy melegben, ha valami édességre vágyunk, praktikusabbak a jól behűtött pohárkrémek. A málnás-csokis pohárkrém receptünk nem csak finom, de a szemnek is gyönyörködtető látvány. Elkészítése pedig pofon egyszerű.
A habtejszínt kemény habbá verjük a porcukorral együtt.
A hideg csokoládét lereszeljük.
A tejszínhabot összekeverjük a görög joghurttal, és kettéválasztjuk.
A krém felébe keverjük a reszelt csokoládét és a piemonti mogyoróolajat, a másik felébe 70 g összetört málnát, és a málna balzsamecetet.
A krémeket 1-1 pohárba rétegezzük. Tálaláskor málnaszemekkel, és friss mentával dekoráljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.