Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ősszel, és télen a szervezetünk jobban kívánja a töményebb, csokisabb édességeket, ezért hétvégente meglephetjük magunkat akár egy ilyen gluténmentes süteménnyel is. A mandulalisztes brownie pillanatok alatt elkészíthető, és csak úgy illatozik a macadámia dió olajtól.
A macadámia olajt keverjük össze a földimandula liszttel, majd egy aprítóban daráljuk le. Olyan lesz az állaga, mint egy krémnek, vagy a puha vajnak.
A csokoládét tegyük egy habüstbe a cukorral együtt, és vízgőz felett olvasszuk fel. Majd tegyük félre, és hűtsük langyosra.
Ekkor keverjük a földimandula lisztes olajt a csokihoz, majd egyenként dolgozzuk bele a tojásokat is.
Egy kb. 20x20 centis sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, öntsük bele a masszát. Majd 170 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 22-24 perc alatt süssük készre a süteményt.
A brownie-t nem szabad túlsütni, akkor jó, ha kihűlve ragacsos kissé. Tálalhatjuk önmagában, vagy vanília fagyival, gyümölcsraguval együtt is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.