5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz egyik különleges ajándéka a medvehagyma, ami enyhén fokhagymára emlékeztető aromájú. Medvehagymás, sajtos spagetti receptünkben a mártást tökmagolajjal dúsítottuk, ami tökéletesen illik a medvehagyma ízéhez.
Tegyünk fel 2 liter vizet forrni a sóval. Egy csipetnyi sót tegyünk félre a mártáshoz. Ha forr a víz, tegyük bele a spagettit, és főzzük roppanósra.
A medvehagymát mossuk meg, itassuk fel róla a vizet, majd vágjuk kb. 1 cm széles csíkokra.
Egy kanál napraforgó olajon, alacsony hőfokon fonnyasszuk meg a medvehagyma csíkokat.
Amikor a hagyma összeesett, adjuk hozzá a tejszínt, a vizet, a csipetnyi sót, a borsot és a lereszelt sajt nagy részét. Egy kevés sajtot tegyünk félre a tálaláshoz. Folyamatos keverés mellett addig főzzük 1-2 percig, amíg a sajt elolvad.
A mártást hűtsük kb. 60 fokra, és keverjük bele a tökmagolajat és az alma balzsamecetet.
A kifőtt tésztát keverjük bele a szószba, és hagyjuk 2 percig állni, hogy a tészta megszívja magát a mártással. Az ételt tökmaggal, és a félretett reszelt sajttal tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.