LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Mézes-mustáros csirke földimogyoró majonézzel recept

A grillszezon egyik favoritja a mézes-mustáros csirkenyárs, amit süthetünk grillserpenyőben, vagy faszenes grillrácson is. A pikáns, édes-savanykás hús mellé remekül illik a hidegen sajtolt földimogyoró olajjal készült majonéz, és a parázsburgonya.

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
60 Perc
34

Elkészítés

01

A csirkemellet felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a chilit, és a mustár nagy részét. 1 kiskanál mustárt félreteszünk a majonézhez. Összekeverjük, 30 percet hűtőben pihentetjük.

02

A pácolt húst kis nyársakra húzzuk. Ha faszén felett sütjük, akkor a fanyársakat áztassuk be előzőleg hideg vízbe.

03

Grillserpenyőben, 1-2 kanál repceolajon süssük a nyársakat aranybarnára. Ha faszenes grillrácson sütjük, akkor a pácoláskor adjuk a húshoz az olajt.

04

Közben a megmosott parázsburgonyát tegyük tepsibe, sózzuk, borsozzuk, öntsünk alá 1 dl vizet, és 2 ek repceolajt. 180 fokos, légkeveréses sütőben süssük ropogósra.

05

A majonézhez aprítógépbe tesszük az olajakat, a szójatejet, csipet sót, egy kis tört borsot, a sör balzsamecetet, a mustárt, és a fokhagymát.

06

10-15 másodpercig aprítjuk, addig, amíg majonéz állagú lesz.

Tipp:

A majonézhez valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű kell, hogy legyen, különben a nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 ek
Mogyorómustár
700 g
csirkemell filé
1 kg
parázsburgonya
2 ek
méz
2 tk
kevés
0.5 gerezd
fokhagyma
6 ek
szójatej

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Kukoricamentes
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.