Keresés

Mézes-mustáros csirke földimogyoró majonézzel recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
700 g
csirkemell filé
1 kg
parázsburgonya
2 ek
méz
2 tk
kevés
0.5 gerezd
fokhagyma
1 csipetnyi
chili (őrölt)
6 ek
szójatej
60
60
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes

A grillszezon egyik favoritja a mézes-mustáros csirkenyárs, amit süthetünk grillserpenyőben, vagy faszenes grillrácson is. A pikáns, édes-savanykás hús mellé remekül illik a hidegen sajtolt földimogyoró olajjal készült majonéz, és a parázsburgonya.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0