5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A csokoládé és a mogyoró házassága minden formában tökéletes. Parféban még intenzívebben átjön a mogyoró íz, ha mogyoróolajat adunk hozzá. Kitűnő nyári desszert a meleg napokra.
A habtejszínt felverjük, és a hűtőbe tesszük.
Egy fazékban vizet forralunk.
Ezután ráhelyezünk a fazékra egy fém edényt. Beletesszük a tojás sárgát, a cukrot és a tejet.
Gőz felett kézi habverővel 2-3 perc alatt habosra verjük. Levesszük a tűzről, beletesszük az 1 evőkanál körte balsamicót, a 8 evőkanál mogyoró olajat és a csokoládét, majd kézi habverővel óvatosan felhabosítjuk. Hűtőbe rakjuk, és hagyjuk kihűlni. Mélyhűtőbe téve gyorsabban kihűl (kb. 10 perc).
A hűtőből kivéve habverővel a masszához keverjük a felvert habtejszínt.
Végül a kész masszát formákba öntjük (őzgerinc, fagyistál, fagylalt készítő forma), majd mélyhűtőbe tesszük. Minimum 3 órát hagyjuk lehűteni, és csak utána tálaljuk. Díszítsük pirított piemonti mogyoróval!
Ha a formát Pödör mogyoróolajjal bekenjük, akkor a parfét hűtés után könnyebben ki tudjuk venni.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.