LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Palacsinta karamellizált eperrel recept

A palacsintatészta egészen különleges ízű lesz, ha belekeverünk egy kanál földimogyoró olajat. A karamellizált eperrel megtöltve a család kedvence lesz minden bizonnyal.

Vegetáriánus
Szójamentes
Kukoricamentes
25 Perc
57

Elkészítés

01

A turmixgépbe öntsük a lisztet és a sót, majd törjük bele a két tojást. Adjuk hozzá a tejet és az 1 evőkanál földimogyoró olajat.

02

A hozzávalókat alaposan turmixoljuk össze, amíg csomómentes nem lesz. A palacsinta tésztát pihentessük hűvős helyen, amíg az időnk engedi (ajánlott legalább fél óráig).

03

Vegyünk elő egy serpenyőt, öntsünk bele egy fél evőkanál földimogyoró olajat, és hevítsük fel. A meleg serpenyőbe öntsünk egy palacsintára való tésztát. Ha a tészta kezd megszilárdulni, akkor fordítsuk meg, és addig süssük tovább, amíg mind a két oldala szép arany barna nem lesz. A további palacsinták sütésénél már nem kell a serpenyőbe olajat önteni.

04

Egy másik serpenyőben 2 evőkanál cukrot karamellizáljunk meg közepes lángon.

05

Adjuk hozzá az epret és a meggy balzsamecetet. Az epret kb. 2 percig forgassuk meg a karamellizált cukorban, majd a serpenyőt vegyük le a tűzről.

06

Az elkészült palacsinta tésztát töltsük meg a karamellizált eperrel, majd a palacsintát pár csepp földimogyoró olajjal ízesíthetjük.

Tipp:

A földimogyoróból sajtolt olaj egészen különleges, selymes ízt kölcsönöz a palacsintának. A gyerekek és az édeszájúak igazi kedvence lesz ez a recept.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
60 g
liszt
2
tojás
125 ml
tej
20
eper

Étrendek

Vegetáriánus Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.