5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha el szeretnénk kápráztatni vacsora partnerünket, a lazaccal mindig sikert arathatunk. A visszamaradt zsiradékból pezsgő, gyömbér, rozmaring, tejszín hozzáadásával csábítóan finom szószt készíthetünk a lazac mellé. Az ünnepi fogást egy különleges spenót chips-sel koronázzuk meg.
A lebőrözött lazacok mindkét oldalát szőlőmag olajjal, sóval, borssal, finomra vágott, friss rozmaringgal és reszelt citromhéjjal bedörzsöljük. A serpenyőt felforrósítjuk, és a hal mindkét oldalát 4-4 percig sütjük. Félretesszük, melegen tartjuk.
Közben a serpenyőben maradt zsiradékban üvegesre pároljuk a finomra zúzott fokhagymát. Felöntjük pezsgővel, aminek az alkohol tartalmát elfőzzük. Hozzáadjuk a kapribogyót, a finomra reszelt gyömbért, és a csirke alaplevet. Addig főzzük, amíg a szósz a felére redukálódik. Legvégén felöntjük tejszínnel, és addig hagyjuk mérsékelt tűzön, amíg mártás állagot nem kapunk. Sóval, borssal ízesítjük.
Egy tálban összekeverjük a spenótot az olívaolajjal úgy, hogy az olaj egyenletesen befedje a leveleket. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, majd ráhelyezzük a spenótleveleket úgy, hogy azok ne fedjék egymást. Sózzuk, borsozzuk.
180 fokra előmelegített sütőben 12-14 percig sütjük. A sütőből kivéve 5 perc múlva ropogóssá válnak a levelek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.