5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kevert süteményekben vaj helyett használhatunk olajat is. A mákolaj ízben illik a cseresznyéhez, és a sütemény mennyeien omlós, szaftos lesz tőle.
2 egész tojást és a másik 2 tojás sárgáját egy keverőtálba ütjük, és hozzáöntjük a cukrot (vagy nádcukrot).
Keverjük össze mixerrel, amíg habos nem lesz.
Ezután adjuk hozzá a mákolajat.
Ezután hozzáadjuk a kefirt, a lisztet és a sütőport.
Keverjük össze mixerrel.
A tésztába reszeljük a citrom héját, majd adjuk hozzá a meggy balzsamecetet.
Újra keverjük össze mixerrel.
A félretett 2 tojás fehérjét a mixerrel kemény habbá verjük.
Adjuk hozzá a masszához. Ezt már csak kézzel keverjük el, ne habverővel.
Az egészet sütőpapírral kibélelt tortaformába vagy közepes tepsibe öntjük.
A tetejére pedig egyenletesen szórjuk rá a kimagozott, majd belisztezett cseresznyét, így nem száll le a tepsi aljára a gyümölcs.
A tésztát aranybarnára sütjük előmelegített sütőben 180 °C-on 25 percig. Hagyjuk kihűlni, és ízlés szerint cukrozzuk a végén.
Használjuk az üres kefíres poharat a hozzávalók méréséhez. Ne használjunk fagyasztott gyümölcsöt, mert nagyon vizes lesz a tésztánk, akkor inkább befőttel helyettesítsük. A cseresznyét helyettesíthetjük más gyümölccsel pl. meggyel. A tésztát gazdagíthatjuk 2-3 evőkanál darált mákkal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.