Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Mediterrán ízek és a füstölt olaj különleges kombinációja garantáltan elvarázsol.
A felforralt vizet a 2 citrom héjával és a bazsalikomlevéllel aromatizáljuk, majd a polipot a vízbe helyezzük, és 90 percig főzzük.
Elkészítjük a saláta második összetevőjét: a megtisztított burgonyát 4-be vágjuk, egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk Pödör sütőolajjal, sózzuk és borsozzuk, majd 180 fokon körülbelül 45 percen keresztül szép aranybarnára sütjük.
Elkészítjük a salátadresszinget: egy evőkanál Pödör alma balsamico mustárt, 4 evőkanál Pödör mogyoróolajat és a karikára vágott újhagymát egy tálba tesszük, majd alaposan összekeverjük.
Vegyünk elő egy serpenyőt, forrósítsuk fel, öntsünk bele Pödör bükkfával füstölt olajat, ezután pedig a megfőtt polip egyforma méretűre vágott csápjait grillezzük meg.
Tálalás előtt a meggrillezett csápokat karikára vágjuk. Grillezünk meg egy citromot ia salátánk mellé. Végül keverőtálba tesszük a grillezett polipot, a burgonyát és a dresszinget, alaposan összekeverjük, és a grillezett citromból pár csepp frissességet adunk neki, ügyelve arra, hogy ne menjen bele a citrom magja.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.