5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a panír nem csak gluténmentes, de ínyenc is. A panírban lévő földimandula liszt és sárgabarackmag különleges ízzel ruházza fel a királyi lazacfiléket. Ha csak különleges halételt szeretnénk a kedvenc rántott formában, akkor is érdemes kipróbálni ezt a receptet.
A lazacot kb. 3 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Ha van benne szálka, csipesszel kihúzzuk. A tojásokat villával felverjük, sóval ízesítjük. A lazac szeleteket egyenként a földi mandula lisztbe, felvert tojásba és az őrölt sárgabarack magba mártjuk. A magokat darálóban pár másodperc alatt felaprítjuk.
Serpenyőben, közepes lángon, nem túl forró repceolajban mindkét oldalán megsütjük. Ne legyen forró az olaj, mert a magok hamarabb átpirulnak, mielőtt a hal megsülne.
Kivesszük és konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük. Salátával tálaljuk. A képen a jobb oldali szelet szezámmaggal készült, a bal oldali őrölt sárgabarack maggal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.