Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Rántott lazac gluténmentes panírban recept

Ez a panír nem csak gluténmentes, de ínyenc is. A panírban lévő földimandula liszt és sárgabarackmag különleges ízzel ruházza fel a királyi lazacfiléket. Ha csak különleges halételt szeretnénk a kedvenc rántott formában, akkor is érdemes kipróbálni ezt a receptet.

Gluténmentes
Búzamentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
15 Perc
48

Elkészítés

01

A lazacot kb. 3 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Ha van benne szálka, csipesszel kihúzzuk. A tojásokat villával felverjük, sóval ízesítjük. A lazac szeleteket egyenként a  földi mandula lisztbe, felvert tojásba és az őrölt sárgabarack magba mártjuk. A magokat darálóban pár másodperc alatt felaprítjuk.

02

Serpenyőben, közepes lángon, nem túl forró  repceolajban mindkét oldalán megsütjük. Ne legyen forró az olaj, mert a magok hamarabb átpirulnak, mielőtt a hal megsülne.

03

Kivesszük és konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük. Salátával tálaljuk. A képen a jobb oldali szelet  szezámmaggal készült, a bal oldali őrölt  sárgabarack maggal.

10 Hozzászólás

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával





0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.