5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kora nyár pompás zöldsége a zöldborsó, amit mirelit formában valójában egész évben élvezhetünk. Mentával, gyömbérrel, és hidegen sajtolt pisztácia olajjal ízesítve a borsópürét az egészséges zöldségköretek királynőjének is nevezhetnénk, annyira finom.
A csirkemellet megtisztítjuk, a zsíros részeket levágjuk, majd óvatosan mindegyikbe egy kis zsebet vágunk.
Sózzuk, borsozzuk, a zsebekbe egy-egy darab sajtot teszünk. Belehelyezzük őket egy kis tepsibe, vizet öntünk alá, és meglocsoljuk a sütő repceolajjal. 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.
Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, és a borsóval együtt egy kevés vízen 6-7 perc alatt megpároljuk.
A gyömbért lereszeljük, a mentaleveleket megmossuk, a lime levét kifacsarjuk.
A borsót egy mixerbe tesszük, hozzáadjuk a gyömbért, a lime levét, a mentaleveleket, a tejszínt, sót, végül a pisztácia olajt is, és krémesre turmixoljuk.
Tálaláskor a püréből csíkot húzunk a tányérra, a húst keresztbe rátesszük. Egy kis pisztácia olajat csorgatunk a püré mélyedésébe. Csírával és felezett koktélparadicsommal tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.