Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A friss, zamatos, érett mangóból pillanatok alatt elkészíthető ez a különleges sárgabarackmag olajos mangó krém. Ha nincs kedve sütni, de édességet enne, ez a desszert kitűnő választás.
Ehhez a desszerthez válasszunk érett, zamatos, friss mangót. A két adag krémhez nettó 350 g mangó húsra lesz szükségünk. A mangót először hámozzuk meg.
Majd egy éles késsel vágjuk le a mangót a mangót, és vágjuk kisebb darabokra. Turmixoljuk krémesre a tejszínnel, a mentalevelekkel, egy leheletnyi sóval, a gyümölcsecettel, és a sárgabarackmag olajjjal együtt.
Jól behűtve tálaljuk. A dekoráláshoz tehetünk félre pár kocka mangót.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.