Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Sárgabarackmag olajos mangó krém recept

A friss, zamatos, érett mangóból pillanatok alatt elkészíthető ez a különleges sárgabarackmag olajos mangó krém. Ha nincs kedve sütni, de édességet enne, ez a desszert kitűnő választás.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
10 Perc
80

Elkészítés

01

Ehhez a desszerthez válasszunk érett, zamatos, friss mangót. A két adag krémhez nettó 350 g mangó húsra lesz szükségünk. A mangót először hámozzuk meg.

02

Majd egy éles késsel vágjuk le a mangót a mangót, és vágjuk kisebb darabokra. Turmixoljuk krémesre a tejszínnel, a mentalevelekkel, egy leheletnyi sóval, a gyümölcsecettel, és a sárgabarackmag olajjjal együtt.

Tipp:

Jól behűtve tálaljuk. A dekoráláshoz tehetünk félre pár kocka mangót.

15 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
350 g
mangó
1 csipetnyi
50 g
habtejszín
12 levél
menta

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával





0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.