Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Próbálja ki a Pödör új medvehagymás pestóját, mely bármelyik klasszikus tésztához adva remek választás. Egészséges, finom, és pillanatok alatt kész!
Tegyünk fel egy nagyobb lábasban vizet forralni. Amikor eléri a forráspontot, akkor tegyük bele a sót ízlés szerint.
Tegyük a vízbe a spagettit, és főzzük roppanosan puhára.
Egy nagyobb tányérba merjünk 4 evőkanállal a spagettink főzővizéből.
Merjük rá a leszűrt spagettit, adjuk hozzá a medvehagymás pestot, reszeljünk rá ízlés szerint parmezánt és az egészet jól keverjük össze.
Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál olíva- vagy dióolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk egy kevés parmezán chipssel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.