Keresés

Spagetti medvehagymás pestoval

Próbálja ki a Pödör új medvehagymás pestóját, mely bármelyik klasszikus tésztához adva remek választás. Egészséges, finom, és pillanatok alatt kész!

Vegetáriánus
Szójamentes
Cukormentes
20 Perc
20

Elkészítés

01

Tegyünk fel egy nagyobb lábasban vizet forralni. Amikor eléri a forráspontot, akkor tegyük bele a sót ízlés szerint.

02

Tegyük a vízbe a  spagettit, és főzzük roppanosan puhára.

03

Egy nagyobb tányérba merjünk 4 evőkanállal a spagettink főzővizéből.

04

Merjük rá a leszűrt spagettit, adjuk hozzá a medvehagymás pestot, reszeljünk rá ízlés szerint parmezánt és az egészet jól keverjük össze.

Tipp:

Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál olíva- vagy dióolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk egy kevés parmezán chipssel.

2 Hozzászólás


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0