5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olaszok carbonara, azaz szénégető tésztájának spenótos, vegetáriánus változata. Pirított fenyőmaggal és fenyőmagolajjal készítve különlegessé és ízesebbé válik.
A tojást és a tejszínt beletesszük egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és ráreszeljük a fokhagymát.
Ezután ráreszelünk 50 g parmezánt (vagy grana padanot).
Hozzáadjuk a 4 ek fenyőmagolajat.
Összekeverjük, majd félretesszük.
Egy edényben vizet forralunk, ha felforrt, beletesszük a sót, majd a tagliatellét. Al dente-re főzzük.
Közben a fenyőmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
A kifőtt tésztához adjuk a spenót leveleket, összekeverjük, majd ráöntjük a korábban elkészített szószt, és összeforgatjuk.
Tálaláskor rátesszük a maradék parmezánt, majd a tetejét megszórjuk a pirított fenyőmaggal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.