5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hidegen sajtolt 100 %-os Pödör mákolajból pillanatok alatt csodás krém készíthető, ami remekül passzol bizonyos sült gyümölcsökhöz. Ezzel a desszerttel azok a háziasszonyok is el tudják varázsolni vendégeiket, akik nem szeretnek órákon át sütögetni.
A körtéket megmossuk, héjastól hosszában kettévágjuk. Magházukat kivágjuk, felületüket átkenjük citromlével, hogy ne barnuljanak meg. A körték húsát megszórjuk a nyers nádcukorral, és 200 fokos sütőben kb. 25. percig sütjük, vagy amíg nem karamellizálódik a szélük. Ha megsültek, langyosra hűtjük.
Közben elkészítjük a krémet. Ehhez a mézet, a szobahőmérsékletű szójatejet, és a mákolajat egy botmixer tálba teszünk, és folyamatos fel-lefelé irányuló mozgással krém állagúvá mixeljük pár másodperc alatt. A krémet hűtőben tartjuk tálalásig.
Tálaláskor a tányért kihúzzuk az alma balsamico creamaval, ráhelyezzük a sült körtéket, amikre egy-egy teáskanál mákolaj krémet teszünk. Végül finoman megszórjuk egész mákszemekkel.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.