Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hidegen sajtolt 100 %-os Pödör mákolajból pillanatok alatt csodás krém készíthető, ami remekül passzol bizonyos sült gyümölcsökhöz. Ezzel a desszerttel azok a háziasszonyok is el tudják varázsolni vendégeiket, akik nem szeretnek órákon át sütögetni.
A körtéket megmossuk, héjastól hosszában kettévágjuk. Magházukat kivágjuk, felületüket átkenjük citromlével, hogy ne barnuljanak meg. A körték húsát megszórjuk a nyers nádcukorral, és 200 fokos sütőben kb. 25. percig sütjük, vagy amíg nem karamellizálódik a szélük. Ha megsültek, langyosra hűtjük.
Közben elkészítjük a krémet. Ehhez a mézet, a szobahőmérsékletű szójatejet, és a mákolajat egy botmixer tálba teszünk, és folyamatos fel-lefelé irányuló mozgással krém állagúvá mixeljük pár másodperc alatt. A krémet hűtőben tartjuk tálalásig.
Tálaláskor a tányért kihúzzuk az alma balsamico creamaval, ráhelyezzük a sült körtéket, amikre egy-egy teáskanál mákolaj krémet teszünk. Végül finoman megszórjuk egész mákszemekkel.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.