5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha nem szeretünk a melegben sütögetni, akkor készítsük el a hűsítő, sütés nélküli epres sajttortánkat, amit felturbóztunk egészséges olajokkal.
Készítsük el a tortaalapot. 200 g zabkekszet törjünk össze, öntsünk hozzá 120 g jó minőségű olvasztott vajat, keverjük össze. Tegyük a masszát egy sütőformába, egyengessük el, majd tegyük a hűtőbe, amíg elkészítjük a krémet.
A krémhez pürésítsünk le 300 g friss, megtisztított epret és kezdjük el felmelegíteni egy lábasban. 12 g lapzselatint áztassuk be hideg vízbe és miután felmelegedett az eper pürénk tegyük hozzá, majd keverjük el. Hagyjuk kicsit kihűlni.
Keverjünk össze 250 g mascarpone krémet 60 g porcukorral egy mixer segítségével, majd öntsünk bele 300 ml habtejszínt és habosítsuk fel az egészet. Mehet hozzá az 1 evőkanál Pödör bio mandulaolaj, 1 evőkanál lenmagolaj, 1 teáskanál cseresznye gyümölcsecet és apránként a lehűlt eper püré, amit már spatulával keverünk tovább.
Öntsük a krémünket a tortaalapra és tegyük a sütit 2-3 órára a hűtőbe. Ha megdermedt dekoráljuk friss eperrel és a fennmaradt tejszínhabbal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.