Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A csokitorta mindig megkoronázza az ünnepi asztalt. Ez a pisztáciás, keksz alapú torta pillanatok alatt összeállítható, utána csak hűteni kell tálalásig. Annyira finom, hogy alig lehet ellenállni neki.
A kekszet tegyük aprítógépbe.
Daráljuk morzsára.
A vajat olvasszuk meg.
A pörköletlen, natúr pisztáciát vágjuk apróra, keveset tegyünk félre a torta tetejére, a többit keverjük el a keksz morzsával.
Az olvasztott vajat keverjük el a darált keksz és pisztácia keverékével.
A masszát egy 18 cm kapcsos tortaforma aljára lapogatjuk, melyet előzőleg kibéleltünk sütőpapírral. Üvegpohár aljával könnyebben tudjuk egyenletesre nyomkodni a masszát.
Vízgőz fölött olvasszuk fel a csokoládét, keverjük hozzá a pisztácia olajat.
Ha kihűlt keverjük hozzá a ricottát is.
A tejszínt verjük kemény habbá és óvatosan forgassuk bele a csokoládé krémbe.
A krémet tegyük a kekszes alapra a tortaformába és szórjuk meg a tetejét a maradék pisztáciával, majd hűtőben 2 órát dermesszük. A végén a kész tortát szórjuk meg a darált pisztáciával.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.