5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Különleges, ízletes, és egyben alakbarát ünnepi fogás ez a sütőben rántott hal dióolajos zellerpürével. Elkészítése egyszerű, ám ízeiben annál finomabb. Kezdő háziasszonyok is bátran belevághatnak az elkészítésébe.
A zellert meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és feltesszük a vízzel és a tejjel együtt főni. Gyöngyöző, lassú tűzön pároljuk, hogy a tej ne csapódjon ki. Sózzuk, borsozzuk.
Ha elkészült, a dióolajjal együtt krémesre turmixoljuk.
A halat kiszálkázzuk, bőrét lenyúzzuk, leitatjuk róla a felesleges nedvességet. Sózzuk, a sütő repceolajjal átkenjük, majd beleforgatjuk a földimandula lisztbe.
180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 8-9 percig sütjük. Amint a hal elkészült, tálaljuk az ételt.
Tálaláskor alma balsamico cremaval meglocsoljuk, és csírával dekoráljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.