Keresés

Sütőben rántott hal dióolajos zellerpürével

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 csipetnyi
bors
2 csipetnyi
500 g
tőkehal
400 g
zeller
150 ml
víz
100 ml
tej
35
Nyomtatás
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Különleges, ízletes, és egyben alakbarát ünnepi fogás ez a sütőben rántott hal dióolajos zellerpürével. Elkészítése egyszerű, ám ízeiben annál finomabb. Kezdő háziasszonyok is bátran belevághatnak az elkészítésébe.

Elkészítés

01

A zellert meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és feltesszük a vízzel, és a tejjel együtt főni. Gyöngyöző, lassú tűzön pároljuk, hogy a tej ne csapódjon ki. Sózzuk, borsozzuk.

02

Ha elkészült, a dióolajjal együtt krémesre turmixoljuk.

03

A halat kiszálkázzuk, bőrét lenyúzzuk, leitatjuk róla a felesleges nedvességet. Sózzuk, a sütő repceolajjal átkenjük, majd beleforgatjuk a földimandula lisztbe.

04

180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 8-9 percig sütjük. Amint a hal elkészült, tálaljuk az ételt.

Tipp:

Tálaláskor alma balsamico cremaval meglocsoljuk, és csírával dekoráljuk.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0