5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Különleges, ízletes, és egyben alakbarát ünnepi fogás ez a sütőben rántott hal dióolajos zellerpürével. Elkészítése egyszerű, ám ízeiben annál finomabb. Kezdő háziasszonyok is bátran belevághatnak az elkészítésébe.
A zellert meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és feltesszük a vízzel és a tejjel együtt főni. Gyöngyöző, lassú tűzön pároljuk, hogy a tej ne csapódjon ki. Sózzuk, borsozzuk.
Ha elkészült, a dióolajjal együtt krémesre turmixoljuk.
A halat kiszálkázzuk, bőrét lenyúzzuk, leitatjuk róla a felesleges nedvességet. Sózzuk, a sütő repceolajjal átkenjük, majd beleforgatjuk a földimandula lisztbe.
180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 8-9 percig sütjük. Amint a hal elkészült, tálaljuk az ételt.
Tálaláskor alma balsamico cremaval meglocsoljuk, és csírával dekoráljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.