2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Különleges, ízletes, és egyben alakbarát ünnepi fogás ez a sütőben rántott hal dióolajos zellerpürével. Elkészítése egyszerű, ám ízeiben annál finomabb. Kezdő háziasszonyok is bátran belevághatnak az elkészítésébe.
A zellert meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és feltesszük a vízzel és a tejjel együtt főni. Gyöngyöző, lassú tűzön pároljuk, hogy a tej ne csapódjon ki. Sózzuk, borsozzuk.
Ha elkészült, a dióolajjal együtt krémesre turmixoljuk.
A halat kiszálkázzuk, bőrét lenyúzzuk, leitatjuk róla a felesleges nedvességet. Sózzuk, a sütő repceolajjal átkenjük, majd beleforgatjuk a földimandula lisztbe.
180 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 8-9 percig sütjük. Amint a hal elkészült, tálaljuk az ételt.
Tálaláskor alma balsamico cremaval meglocsoljuk, és csírával dekoráljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.