Keresés

Sütőben sült rántott hús recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 ml
tej
4 kisebb
csirkemell filé
félbe vágva
1 ek
csípős szósz
200 g
zsemlemorzsa
4 ek
parmezán sajt
reszelve
1 tk
cayenne paprika
morzsolva
1 és ½ tk
fokhagyma por
2 csipetnyi
1 db
édes burgonya
2 db
cékla
105
105

A bő olajban sütött, magyaror rántott ételek nem igazán tartoznak az egészséges kategóriába. Süssünk sütőben rántott húst, és ezzel sok felesleges olajat spórolhatunk meg. Fogyasszuk sok zöldséggel, így már egy egészséges ebéd készíthető belőle.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0