Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy őszi szuper egészséges desszert ez a sütőtökös chia mag puding. Rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, és ízekben bővelkedő, pofon egyszerűen elkészíthető desszert. Látványban sem utolsó, ezért érdemes ünnepekkor, vagy vendégfogadáskor elkészíteni.
Keverjük össze a pépesre tört banánt a mandulatejjel.
Tegyük bele a bio chia magot a banános-mandulatejbe és hagyjuk állni legalább 2 órát amíg kocsonyás lesz az állaga. Majd őrölt szegfűszeggel, fahéjjal, szerecsendióval és a vaníliával ízesítsük.
Közben elkészítjük a sütőtökpürét: a sütőtököt felvágjuk nagyobb darabokra és egy tepsire helyezzük őket. 40 percig sütjük 200 fokon, amíg a tök teljesen megpuhul.
Ha elkészült, kicsit hagyjuk hűlni, húzzuk le a héját és a belsejét törjük össze villával, majd keverjük össze a Piemonti mogyoróolajjal.
Helyezzük a pohár aljára a sütőtök pürét. Simítsuk el egy kanállal a tetejét, majd tegyük rá a chiamagos pudingot. Tálaláskor durvára vágott Makadámia dióval szórjuk meg a tetejét.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.