5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A muffinokat sosem unjuk meg, főleg, ha jól kombináljuk a belevalókat. A muffin a sütőtöktől szaftosabb, a szőlőmagolajtól pedig aromásabb, még egészségesebb lesz.
Melegítsük elő a sütőt 180 °C fokra. A muffin sütőformát béleljük ki muffin papírformákkal. Egy közepes edénybe keverjük össze a két féle cukrot, a tojást és a tojás sárgáját illetve a zweigelt szőlőmagolajat.
Adjuk hozzá a sütőtök pürét, a tejet és a vanília rúd kikapart belsejét.
Egy másik tálba szitáljuk a lisztet, sütőport, sót, fahéjat, szerecsendiót és a szegfűszeget. A nedves hozzávalókhoz adjuk hozzá a lisztes keveréket és dolgozzuk el, de ne keverjük túl sokat, mert ettől nyúlós lehet a tészta.
A masszának az 1/3-át tegyük egy külön tálba és keverjük össze kakaóporral.
Egy evőkanál segítségével adagoljunk egyforma mennyiséget a
sütőformákba először az alap masszából, majd minden egyes muffin tetejére rakjunk a kakaós tésztaalapból 1-1 kiskanállal, amit ízlés szerint mintázzunk egy pálcika segítségével.
Sütőben 20 perc alatt kész a muffin.
Sütőtökpüré elkészítése: A sütőtököt felvágjuk nagyobb darabokra és egy tepsire helyezzük őket. Kb. 40 percig sütjük 200 fokon, amíg a tök teljesen megpuhul. Ha elkészült, kicsit hagyjuk hűlni, majd lehúzzuk a héját és összetörjük villával a belsejét. A száraz összetevőket mindig szitáljuk át, ezzel könnyebb, omlósabb tésztát kapunk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.