Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Májusban érdemes feltölteni magunkat sok spárgával. Kitűnő tésztaétel készíthető grillezett spárgával szezámmaggal, amit a szezámolaj intenzív aromájával emelhetünk a tökéletes szintre. Gyorsan elkészíthető, finom, és egészséges fogás.
A spárgákat pucoljuk meg, vágjuk 3-4 cm-es darabokra és helyezzük egy serpenyőbe.
Adjuk hozzá a bio szezámmagolajat, az apróra vágott fokhagymát, bio szezámmagot, az apróra reszelt gyömbért, szójaszószt, mézet és chilit. (A szójaszósz miatt nem szükséges sót használni.) Fedjük le a serpenyőt és 10 perc alatt rázogatva készre pároljuk.
Időközben a tésztát lobogó, sós vízben 5-6 perc alatt kifőzzük.
A kifőtt tésztát keverjük el a spárgával. Az újhagymákat vékonyan szeleteljük fel és a kész tészta tetejére szórjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.